1. Keresd a matricát!

Lehúzósokat találsz az Amigo, a Bertis, a Deák Hamor, az Eldi és a Merkúr üzleteiben, elveheted hostesseinktől a város különböző pontjain, de akár a Rádió GaGa stúdióiban is megtalálod őket. A boltok és stúdióink listáját itt találod.

2. Ragaszd ki a matricát!

Jól látható helyre, az autód hátoldalára, a hatályos jogszabályok betartása mellett.

3. Hallgasd a Rádió GaGát!

Október 16-tól Hargita, Kovászna és Maros megye különböző pontjain véletlenszerű időpontokban és helyszíneken vadászatra indulunk, és ha épp az autód ismertetőjegyeit mondjuk be a rádióba, akkor húzódj félre, hiszen így garantáltan a tiéd lesz egy 200 lej értékű vásárlási utalvány.

4. Fotózz és taggelj!

Fényképezd le az autódon a matricát, töltsd fel a saját Facebook-oldaladra, jelöld be a Rádió GaGa bármely Facebook-oldalát, valamint használd a #gagamatrica hashtaget, így a kampány végi sorsoláson nagy értékű ajándékokat nyerhetsz.

5. Nyerj!

A levadászott autózók között 35 darab, egyenként 200 lej értékű Merkúr vásárlási utalványt, valamint szintén 35 darab 200 lej értékű Székely Pizza vásárlási utalványt osztunk ki, akik ugyanúgy részt vesznek a november 29-i sorsoláson mint azok, akik fotóztak, jelöltek és használták a megadott hashtaget.
Na de mik a főnyeremények?

  • Egy 8000 lej értékű utazás a marosvásárhelyi World Travel Shop jóvoltából a nyertes által kiválasztott helyszínre.
  • 2 darab iPhone 13 okostelefon.
  • 2 darab Huawei okosóra.
  • Egy wellnesshétvége a székelyudvarhelyi Pávában 4 fő részére, félpanziós ellátással.
  • Egy wellnesshétvége a csíkszeredai Fenyő Hotelben 4 fő részére, félpanziós ellátással.

A játék hivatalos szabályzata itt olvasható.