Hirdetés

Kevesen, de súlyos állapotban

Egyre kevesebben vannak kórházban koronavírus fertőzéssel, de továbbra is súlyos állapotú betegeket fektetnek be, a legtöbben pedig nem kaptak védőoltást. 

A legfrissebb kórházi jelentés szerint, egy fertőzés gyanús, valamint 17 Covid-19 diagnózissal kezelt beteg fekszik  a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórházban. A Covid fertőző osztályon 14 esetet ápolnak, közülük egy páciens kapta meg a Covid-19 elleni védőoltást. A betegek állapota közepesen súlyos és súlyos. A Covid sebészeti osztályon három eset van ellátás alatt: két általános sebészeti és egy érsebészeti eset, a betegek közül egy páciens sem kapta meg a Covid-19 elleni védőoltást. Intenzív terápiás ellátásra egy fertőzés gyanús beteg szorul, állapota kritikus. 

Az elmúlt hét során 21 páciens hagyta el a kórházat, akit Covid-19 diagnózissal kezeltek. Ugyancsak ebben az időszakban 4 haláleset történt a kórházban, amely összeköthető az új koronavírussal való fertőzéssel. Az elhunytak életkora 70 és 86  év között volt, egy személy volt beoltva. 

Hirdetés