Hirdetés

Képzés nőkről nőknek

Az RMDSZ Háromszéki Nőszervezete a meglévő és alakulóban lévő tagszervezeti elnökségének tartott vezetői és egyben önismereti képzést. Az országos Nőszervezet és az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének partnerségével megvalósuló képzései által nagy hangsúlyt fektet az egyéni- és szervezetfejlesztésre, melyre egyre nagyobb igény mutatkozik. 

Az élményalapú képzésen a szakemberek csoportos és egyéni tevékenységek által világítottak rá arra a „belső magra”, erősségekre, amelyet a nők  az elkövetkezőkben tovább fejleszthetnek és hasznosíthatnak mindennapi aktivitásukban. 

– Szeretnénk újra aktivitásokat, lendületet vinni közösségeinkbe. Ezeknek a tevékenységeknek, a képzésen jelen levő nők a mozgatói, közösségeink szíve-lelke, akik képesek szebbé, jobbá, összetartóbba kovácsolni, ötleteikkel, programjaikkal kimozdítani, cselekvésre bírni sok háromszéki települést. A képzés végén nem véletlenül nyújtottunk át nekik ajándékba egy-egy kövirózsát, aminek latin neve sempervivum, azaz örökké élő. Ez a név a növény szívósságára, remek túlélő és alkalmazkodó képességére utal, amivel a nők is jócskán kell rendelkezzenek ahhoz, hogy a mindennapi feladatokkal megbirkózzanak”— összegzett Ájgel Ágnes, az RMDSZ Háromszéki Nőszervezetének elnöke.

Hirdetés