Hirdetés

Kevés az állás a megyében

Ismét kevesebb állást hirdetnek Kovászna megyében, mint az előző hónapban, most 200 helyre lehet jelentkezni. Továbbra is az egészségügybe keresnek a legtöbb munkatársat, illetve a szakképzetlen munkások jelentkezését várják. 

Egészségügyi asszisztenst 19-et várnak a megyei kórházba, a feltételek és a vizsgák időpontjai az egészségügyi intézmény honlapján tekinthetők meg, de orvosok számára is van hely. A kereskedelemben szintén vannak munkahelyek: árufeltöltőket, pénztárosokat, különböző részlegekre munkatársakat keresnek, feltétel a kereskedelmi végzettség és tapasztalat is előnyt jelent. 

Szakképzetlen munkást mintegy 30 személyt keresnek konfekcióiparba, csomagológyárakba és építkezésekre is, szakképesítéssel ácsot, asztalost, hegesztőt, kőművest alkalmaz egy-egy cég. Szállításba autóvezetőket, árukihordókat, futárokat keresnek, biztonsági őröknek szintén kerül néhány állás.

A meghirdetett munkahelyek nagy része Kovászna megyében van, de brassói és Maros megyei (vámosgálfalvi) cégek is keresnek munkaerőt Háromszékről. Az állásokról érdeklődni a járványhelyzetre való tekintettel a 0267312157-es telefonszámon lehet. 

Hirdetés