Hirdetés

Még kitölthető a kérdőív

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala július második felében folytatja a kérdőíves felmérést, hogy megtudja, melyek a lakosok kulturális igényei, és ennek alapján megfelelő kulturális stratégiát dolgozzon ki.

A kulturális konzultáció június 28-án kezdődött, és ezen a héten kellett volna befejeződnie, viszont a hatóságok úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják a felmérés időtartamát, így az július 12. és augusztus 1. között folytatódik, hogy elérje a kívánt válaszadói létszámot, azaz 1200 főt.

A közvélemény-kutatók házról házra járnak majd, hogy a konzultáció megfelelően tükrözze a lakosok kulturális igényeit. A kérdőív nyitott kérdésekből áll, és 1200 fős mintán végzik el a város valamennyi városrészéből, valamint a szomszédos Kilyén, Szotyor és Szépmező településekről. A kapott eredmények alapján a település kulturális stratégiáját aktualizálni fogják, úgy, hogy a város lakói méginkább magukénak érezhessék ezeket az eseményeket, és tovább fejlődjön Sepsiszentgyörgy kulturális élete.

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata arra kéri a lakosokat, hogy működjenek együtt a közvélemény-kutatókkal, mivel az egész közösség érdeke, hogy minél pontosabb képet kapjanak a lakosok kívánságairól ebben a kérdésben.

Hirdetés