Hirdetés

Díjátadó gála hírességekkel

A Sport-All SE szombaton szervezte tanéves kiértékelő és díjátadó gáláját.  Az eseményre mintegy 140 sportoló, szülő és meghívott vendég gyűlt össze, hogy közösen ünnepelhessék az elmúlt tanév versenyeredményeit.

Az esemény díszvendégei voltak Fischer Mihály az MTK Budapest karate szakosztályának vezetőedzője, válogatott edző és olimpiai edző. Hárspataki Gábor, az egyedüli olimpiai kvótát szerzett magyar karatés, aki Magyarországot képviseli az idei ötkarikás játékokon, Tokióban. Az esemény rangját egy közszereplő is emelte, ugyanis Virág András a karate világkupa győztes és egyben az idei Exatlon Hungary játékosa is jelen volt az ünnepségen.

Mintegy 40 versenyzőt díjaztak, köztük volt ifjúsági liga győztes (Youth League), több Magyar és Román bajnok és válogatott sportolók. A díjazottak óriás, névre szóló serleget illetve ajándék csomagokat vehettek át, amelyet a Sport Világ sportszer forgalmazó ajánlott fel. Többek között sportfelszerelés rész támogatásában is részesültek az egyesület sportolói Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának felajánlásával.

Hirdetés