Hirdetés

Városszerte dolgoznak

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata városszerte folytatja a terek és zöldszigetek rendezését, a járdák rendbetételét.

Napokon belül befejezik a Puskás Tivadar utca felújítását. A járdák, zöldövezeti felületek kialakítása már korábban megtörtént, most az utca teljes felületén, valamint az utca végénél található park melletti téren leöntötték a koptatóréteget és hamarosan felfestik az útjelzéséket is.

A Sepsi Út-Építő vállalat munkatársai felújították a járdákat és újakra cserélik a szegélyköveket a Dózsa György utcában és a Sport utcában, a 24-es tömbház előtti részen. Az említett utcákban már megtörténtek az előkészítési munkálatok a parkolók leaszfaltozásához is.

Ugyancsak a Sepsi Út-Építő Kft. szakemberei folytatják a szépmezői tömbházak felújítását, a közutak kátyúzását, aknafedelek cseréjét, szociális lakások felújítását.

A városi kertészet munkatársai útjavítási munkálatokat végeztek a gázcsatlakozás miatt feltört járdarészen az egyik Oltmező utcai áruháznál, valamint a Mikes Kelemen utca és a Grigore Bălan utca kereszteződésnél történt vízcsőtörés kijavítása után.

Kicserélték a régi szegélyköveket a Grigore Bălan tábornok út és Nicolae Iorga utca kereszteződésénél, elkezdték a járda- és útfelújítási munkálatokat a Dália utcában, valamint újrafestették a kijelölt parkolóhelyeket  a Szabadság utcában az Erzsébet park előtti részen.

Folytatják a lakónegyedek zöldövezeteinek kaszálását, sövénymetszést, permetezést, virággruppok kapálását, gyomlálását, hogy mindig szép és gondozott legyen városunk.

Hirdetés