Hirdetés

Mától nincs látogatás, csak kivételes esetekben, szigorú szabályokkal

Minden osztályon felfüggesztik a látogatást a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórházban, kivéve a Covid-osztályt, de ott is csak szigorú szabályok betartásával lehet beteget látogatni.  Szeptember 23-tól felfüggesztik a látogatási programot a Megyei Sürgősségi Kórházban, a növekvő Covid-19 fertőzések miatt – jelentette be András Nagy Róbert menedzser.  Ugyanakkor, a fertőző, intenzív terápia és sebészet osztályokra beutalt Covid-19 betegeket előzetesen egyeztetett program szerint, a szakorvos engedélyével lehet látogatni.

Ahogy eddig is, egy alkalommal egy pácienst egy hozzátartozó látogathat és legtöbb 15 percet tartózkodhat bent. A rokonok és közeli hozzátartozók munkanapokon, 13:30 és 14:30 között kérhetnek időpontot egy formanyomtatvány kitöltésével, amely elérhető a spitfog.ro oldalon. A kitöltött nyomtatványt szkennelve vagy fotó formájában várják a programarivizite@spitfog.ro e-mail címre.

A kórház arra kéri a látogatókat, hogy az eredeti példányt hozzák magukkal. A kérelmezőket e-mailben értesítik a látogatás pontos időpontjáról, valamint a betartandó szabályokról. A kórház vezetősége ismételten felhívja a figyelmet, hogy egy beteget csak egy hozzátartozó látogathat meg egy alkalommal, ugyanis korábban volt ebből probléma. 

Hirdetés