Hirdetés

Üzletlánc nevében csalnak

Illegálisan élnek vissza a Pepco üzletlánc nyereményjátékaival a különböző közösségi platformokon, ahol pénzt kérnek a vásárlóktól, hogy részt vehessenek a különböző játékokban. Az üzlet vezetősége figyelmeztetést adott ki, hogy senki ne dőljön be ezeknek és főleg ne fizessenek. 

Az üzletlánc nevét és logóját használva szerveztek különböző nyereményakciókat a közösségi médiában a csalók, akik arra kérték a jelentkezőket, hogy utaljanak át egy bizonyos pénzösszeget egy számlára, hogy aztán részt vehessenek egy nyereményjátékban. Olyan eset is történt, hogy fotó-castingra hívtak modelleket az üzletlánc nevében, gyerekeket és felnőtteket egyaránt, de ez is visszaélés. Mint írták, súlyos dolog, hogy gyerekeket, szülőket tévesztenek meg, ugyanis a Pepco sosem szervezett nyilvános fotózást, nem rendeztek castingot, a katalógusban, plakátokon lévő fényképeik pedig egy lengyelországi modellügynökség stúdiójában készülnek, hivatalos úton. 

Felhívják a vásárlók figyelmét, hogy amennyiben visszaélést tapasztalnak, jelentsék a hivatalos Facebook-oldal működtetőinek vagy az üzlet munkatársainak, akik majd továbbítják a panaszt, feljelentést a rendőrségnek is. 

Hirdetés