Hirdetés

Egyre többen vannak kórházban

Egyre nő a koronavírussal bentfekvő páciensek száma a megyei kórházban és 9 haláleset is történt egy hét alatt.  A legfrissebb tájékoztatás szerint hat fertőzés gyanús és 63 Covid-19 diagnózissal kezelt beteg fekszik  a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórházban. A Covid fertőző osztályon 54 esetet ápolnak, gyerek nincs köztük.

A kórházban fekvő koronavírusos betegek közül 11 páciens kapta meg a Covid-19 elleni védőoltást. A betegek állapota közepesen súlyos és súlyos. A Covid sebészeti osztályon három személy van jelenleg: egy a gyereksebészeten, egy személy az orr-fül-gégészet osztályon és egy nő a szülészet-nőgyógyászaton. Intenzív terápiás ellátásra 6 Covid-19 diagnózissal kezelt beteg szorul, akiknek az állapota kritikus, közülük egy páciens van intubálva.

Az intenzív terápián kezelt  páciensek közül egy személy kapta meg a Covid-19 elleni védőoltást. Az elmúlt héten 30 páciens hagyta el a kórházat, akit Covid-19 diagnózissal kezeltek. Ugyancsak ebben az időszakban 9 haláleset történt a kórházban amely összeköthető az új koronavírussal való fertőzéssel. Az elhunyt személyek életkora  52 és 86 év között volt. 

Hirdetés