Hirdetés

Egyszerre csak heten lazíthatnak

Az országos járványügyi intézkedések miatt október végétől csak zöld tanúsítvánnyal látogatható a sugásfürdői SPA központ. A zöld tanúsítvány személyi igazolvánnyal, vagy ellenőrzővel együtt érvényesíthető – tájékoztatott Bodor Lóránd, a működtető Sepsi Rekreatív igazgatója.  A tanúsítvány igazolja, hogy az illető személy be van oltva, vagy az elmúlt hat hónapban átesett a fertőzésen.

A kormány által elfogadott határozat értelmében, minden tizenkét év feletti személynek kötelező felmutatni a zöld tanúsítványt bizonyos tevékenységek esetében. Ugyanakkor, a SPA-ban található hideg- és melegvizes medencék, a gőzfürdő és a szaunák is csak 30 százalékos kihasználtsággal működhetnek, így mindössze heten lehetnek egyszerre a létesítményben – mondta az igazgató. Az árak nem változtak, hétköznap 18 lej, hétvégén 24 lej a teljes árú belépő, de kedvezmények is vannak. 

Bár a SPA még működik, a sepsiszentgyörgyi uszodát viszont bezárták november elsejétől, de, amint a bevezetett intézkedések lehetővé teszik, hogy nagyobb kapacitással működhessenek, újra megnyitják. A jelenleg még érvényes bérletek lejárati  idejét meghosszabbítják – mondta még az igazgató. 

Hirdetés