Hirdetés

A döntőig jutottak

Nem nyerték el a fődíjat a Romanian Healthcare Awards-on a megyei kórház munkatársai, de így is győztesnek érzik magukat. Mint írták, a fináléban lenni is legalább akkora megtiszteltetés. A Dr. Fogolyán Kristóf megyei Kórház a legjobbak közt állhatott a dobogón, az ország legrangosabb, kórházaknak, kórházi- és orvosi csapatoknak szóló megmérettetésén a  Romanian Healthcare Awards 2021-es kiadásán. 

“Az, hogy részt vehettünk a versenyben, csapatmunka eredménye: magasan képzett szakembereink teljesítményét nemzetközi szinten is elismerik. Örvendünk, hogy a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház nagy családjában ilyen kaliberű szakembereink vannak, akik bátorsággal, nagy hozzáértéssel és kitartással végzik mindennapi munkájukat” – írta a vezetőség, hozzátéve, hogy böszkék kollégáikra, akik mertek nagyot álmodni. 

A Romanian Healthcare Awards 2021 megmérettetésre egészségügyi szakembereket és intézményeket lehetett jelölni, annak a követelménynek eleget téve, hogy sikeresen ültessenek gyakorlatba egy olyan projektet, amely a betegek ellátásában vagy orvosi téren jelent előrelépést. A verseny összesen 7 kategóriát foglalt magába: Az Év Orvosi Csapata, Az Év Kórháza, Az Év Orvosa, Az Év Kutatási Projektje, Az Év Orvosi Innovációja, Az Év Tudatosító Kampánya, valamint a Minőségi Orvosi Szolgáltatások és a Betegbiztonság területein. A 31 tagú zsűrit romániai, bulgáriai, franciaországi, moldovai, litvániai, belgiumi, olaszországi, írországi és dániai szakemberek alkották.

Hirdetés