Hirdetés

Online előjegyzés szükséges

A sepsiszentgyörgyi Személyi Nyilvántartó Osztály felhívja a lakók figyelmét, hogy február 1-től az intézménybe való belépéshez előzetes időpontfoglalás szükséges, ezt kizárólag online lehet megtenni a scep.setmore.com oldalon. Az online előjegyzés használati útmutatója ITT érhető el.

A szolgáltatás ingyenes de nem átadható, az időpont foglalása előtt a kérelmezőnek rendelkeznie kell a szükséges iratokkal, amelyek az intézmény hivatalos honlapján (ITT) közzétett listán szerepelnek.

Ha az előjegyzési oldalon megadott adatok (keresztnév, vezetéknév) nem egyeznek a kérelmet benyújtó személy adataival, az előjegyzés törlésre kerül.

A személyi igazolvány kiállításához szükséges iratcsomó leadása az a Személyi Nyilvántartó Osztály ügyfélfogadó irodájában, az előjegyzett időpontban történik. Amennyiben valaki nem jelenik meg lefoglalt időpontban, vagy az űrlapon szereplő adatok nem felelnek meg az ügyfélkapuba szereplő adatokkal, illetve ha a leadott iratcsomó hiányos, az előjegyzést érvénytelenítik.

Az előjegyzés érvénytelenítése esetén a kérelmezőnek új időpontot kell kérnie.

Az online bejelentkezés után, az intézménybe való belépéshez a következő dokumentumok egyikét szükséges felmutatni: koronavírus elleni védőoltást igazoló zöld tanúsítvány, 72 óránál nem régebbi negatív RT-PCR teszt, 48 óránál nem régebbi negatív antigén gyorsteszt, vagy az elmúlt 180 napban a koronavírus fertőzésből való felgyógyulást igazoló tanúsítvány.

Hirdetés