Hirdetés

Gyorsan és olcsóbban

Gyorsan és olcsóbban – ezzel a mottóval dolgozott ki új eljárást vízbekötésre a Közüzemek Rt. Kozsokár Attila vezérigazgató egyszerűsíteni szerette volna az eljárást, amely meglátása szerint korábban túlzottan bonyolult és költséges volt.

Az igazgató elmondta: továbbra is kell fizetni a víz bekötéséért, azonban az egyszerűsített eljárással ez kisebb összeget jelent: a Közüzemek Rt. minden városban működtet irodát, itt lehet kérvényezni a bekötést, a részletekkel a helyszínen szívesen segítenek.

Feltétel maradt például a vízakna szélessége: itt a minimális átmérő továbbra is 80 centiméter. A vízórát nem a fogyasztó kell megvásárolja, hanem a Közüzemek Rt. adja azt, az üzembehelyezést is a cég végzi el. A csatlakozni kívánó ügyfélnek néhány formanyomtatványt kell kitöltenie a helyszínen, szükséges továbbá egy személyi igazolványról készített másolat, a csatlakozási illeték kifizetése, esetenként az út feltörési engedélyének beszerzése, a munkálatok díjának fedezése, illetve a bekötéshez szükséges anyagok megvásárlása.

A Közüzemek Rt. munkatársai természetesen további felvilágosítással is szolgálnak az egyes iratok beszerzésének módjáról, illetve elmagyarázzák azt is, hogy az adott esetben éppen melyek azok a papírok, amelyek szükségesek.

Hirdetés