Hirdetés

Szak-Mai Szerepeink – önismereti tréning segítőknek

Szakmai önismereti tréninget szerveznek Sepsiszentgyörgyön a segítő és humán területen dolgozó szakemberek számára. A cél, hogy feltárják milyen lelki folyamatok zajlanak azokban a szakemberekben, akik másokon segítenek a hétköznapokban. A képzésre és műhelymunkára a Panta Rhei Egyesület szervezésében április 1-3 között kerül sor, a műhelyfoglalkozás szervezésének ötletét az hívta életre, hogy a szakmai képzések során sok fókusz van az ügyfélben zajló folyamatokon, de kevés a figyelem és a megértés azzal kapcsolatban, hogy mi zajlik a szakemberben – mondta Fazakas Enikő pszichológus, szervező. 

A műhelymunka célja a szakmai önreflexió elmélyítése, és egy élményalapú tanulási folyamat biztosítása a szakmai tudatosság fejlesztéséhez.  Fazakas Enikő elmondta, bár elsősorban segítő szakemberek jelentkezésére számítanak, a műhelyfoglalkozás nyitott más szakterületeken dolgozó, szakmai és magánéleti szerepeikre tudatosan figyelmet fordító érdeklődő számára.

A foglalkozásokat  Fazakas Enikő pszichodráma pszichoterapeuta és Kasza Izabella pszichodráma pszichoterapeuta tartják a Fidelitas Hotel és Konferencia Központban Sepsiszentgyörgyön. A műhelymunkára a 0745185747-es telefonszámon lehet jelentkezni.  

Hirdetés