Hirdetés

Ingyen kávé az önkitöltésért

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata a helyi vendéglátóipari egységekkel közösen egy-egy kávéval ajándékozza meg mindazokat, akik vasárnapig részt vesznek a népszámlálás önkitöltős szakaszán, és az összeírópontok egyikén kitöltik az online kérdőíveket. Az ajándék kávéval a Polgármesteri Hivatal célja arra buzdítani a lakókat, hogy minél többen éljenek a lehetőséggel.

Mindazok a sepsiszentgyörgyiek, akik május 15-ig, vasárnapig a tíz összeírópont egyikén töltik ki a kérdőívet, egy igazolást kapnak, amelyet egy-egy kávéra válthatnak be a következő vendéglátóipari egységek valamelyikében: News Cafe, Gado Gourmet Bistro, INdiVino, Szimpla Sepsiszentgyörgy vagy M&M Cake Express. A kávékat szerdáig, május 18-ig lehet beváltani. 

A sepsiszentgyörgyi lakosok több mint 53 százaléka már online kitöltötte a kérdőíveket. Az Önkormányzat arra biztatja a lakókat, hogy amennyiben még nem tették meg, akkor vegyenek részt az önkitöltős szakaszban, és töltsék ki online a kérdőíveket. A segítőpontokon a kitöltés csupán néhány percet vesz igénybe, és biztos, hogy érvényesek lesznek az űrlapok.

Hirdetés