Hirdetés

Nemzetközi fogathajtó versenyen Oltszemen

Negyedik alkalommal szervezi meg a nemzetközi fogathajtó versenyt Oltszemen, 2022. június 24-26. között Bodok Község Önkormányzata, Kovászna Megye Tanácsa, a Román Lovas Szövetség, a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület, valamint az AgroSic Egyesület. 

Az esemény vasárnapi programján részt vesz Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára, Brendus Réka, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának főosztályvezetője, Tánczos Barna, környezetvédelmi miniszter, valamint Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke.  

A rendezvény pénteken, 11 órakor díjhajtással és bemutatóval veszi kezdetét, szombaton 10:30-kor a rétyi Kováts András ifjúsági koncert fúvószenekar fellépése nyitja a programot, 11:30-kor a fogatok számára pályaismertető lesz, 12 órakor kezdődik a maratonhajtás.  Vasárnap, 11 órakor a fogatok akadályhajtásban versenyeznek, 15 órakor pedig átadják a díjakat. Az eseményen emellett kulturális programok, humor, koncertek, kézműves vásár, a kicsiket pedig kalandsziget és lovaglás is várja.   

Hirdetés