Hirdetés

Irodalom három keréken

Első alkalommal szerveznek Sepsiszentgyörgyön Tricikli Fesztivált, amely a biciklizést hozza össze az irodalommal. Az érdekes kezdeményezés Szegedről indult, célja pedig újragondolni a szerzői estek és a város kulturális erővonalainak berögzött szabályrendszerét.A fesztivállal és annak érdekes nevével kapcsolatban Duka Boróka elmondta: a kerékpározás és az olvasás meglepően hasonló élményt képes nyújtani.

A fesztivál a három városban három különböző időpontban kerül megszervezésre. A sepsiszentgyörgyi esemény július 9-én lesz és több helyszínen zajlik.  A szervező elmondta: az esemény nemcsak azoknak szól, akik aktívan kerékpároznak vagy irodalommal foglalkoznak, ugyanis a Tricikli Fesztivál célja, hogy népszerűsítse a kerékpározást és a kortárs erdélyi irodalmat.

A fesztiválra háromféle jegyet lehet vásárolni, amelyek név szerint monocikli, bicikli és tricikli, ezek tartalmazzák a belépést egyes helyekre, az étkezést, az esti koncert árát, illetve egy-egy Tricikli Fesztiválos ajándékot, amelyek kerékpáros kulacs, póló vagy övtáska. A jegyekkel kapcsolatos bővebb információk megtalálhatóak a Tricikli Fesztivál eseménynél a Facebookon.

Hirdetés