Hirdetés

Hétvégén ismét Családi Nap a Sic Feszten

Idén hatodik alkalommal szervezik meg a Családi Napot a Sic Feszt keretében, melynek tematikája nem változott, a cél pedig ugyanaz mint korábban: kicsik és nagyok egyaránt jól érezzék magukat. Az eseményre augusztus 13-án, szombaton kerül sor Árkoson a Szentkereszty kastélyban. 

Az egész napos programsorozat célja a család, mint kötelék promoválása és fontosságának bemutatása a fiatalok körében, valamint minőségi idő eltöltése családias légkörben a szülők és gyerekek számára szánt színes, változatos, kreatív tanulással és szórakozással egybekötött programokkal.

Grüman Éva, a családi nap főszervezője elmondta: a reggel 10 és délután 17 óra között zajló mesesátorban több, mint 40 foglalkozás várja a kicsiket,  a foglalkozások mindegyike egy meserészletet rejt, amelyet a tevékenység befejezése után kaphatnak meg a gyerekek. A barangolás során összegyűjtött mese belépőként szolgál a Világszép, világraszóló lakodalomba, amelyre az esemény záróakkordjaként kerül majd sor. A Családi Nap jegyek a fesztivál helyszínén vásárolhatóak meg, korlátozott számban, kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, a napi jegy ára egy felnőtt részére 40 lej. A gyerekek számára a belépés ingyenes legalább egy felnőtt kíséretében.

Hirdetés