Hirdetés

Programkavalkád Gyergyószentmiklóson

Szinte a hét minden napjára kínál programot a Művelődési Központ a héten Gyergyószentmiklóson. Két programot a gyergyószentmiklósi román ajkú közösség számára hirdettek meg a társzervezőkkel. Egyikük örömmel nyugtázta, hogy a Művelődési Központtal egyre jobb az együttműködés, így közösen több kulturális programot tudnak szervezni a román közösség számára is. 

Kedden este 18 órától karácsonyra hangoló zenés előadásra várják az érdeklődőket, szombaton délután pedig a marosvásárhelyi bábszínház interaktív bábelőadásra kerül sor. Mindkét esemény helyszíne a Korona terem. 

Szerdán este 18 órától folytatódik az irodalomtörténeti előadás-sorozat, a Salamon Ernő Gimnázium filozófia-társadalomtudományok első emeleti kabinetjében. 

Pénteken este 19 órától a Salamon Ernő Gimnázium dísztermében tartják az Erőss Zsoltról készült film, a Magasságok és mélységek bemutatóját.

A hét utolsó eseményeként, vasárnap lesz a megszokott helyszínen és időpontban, este hét óra 15 perckor a városi advent koszorú negyedik gyertyájának a meggyújtására. 

Hirdetés