Hirdetés

A VIBE-ra is begurulunk Duma Dubánkkal

Szinte véget sem ért a kézdivásárhelyi Sokadalom, rádiónk Duma Dubája ismét útra kel: csütörtöktől vasárnapig Erdély legnagyobb magyar fesztiválján, a VIBE-on várjuk az
érdeklődőket. Vagány játékokban (na meg vágányban) és nyereményekben most sem lesz hiány. Csíkszereda és Kézdivásárhely városa után most Marosvásárhelyet, a VIBE fesztivál helyszínét veszi be stábunk.

Csütörtöktől vasárnapig innen szólnak a legjobb slágerek és új zenék, valamint a műsorvezetés is a rendezvényről történik. A jelenlegi és jövőbeni (mert a kitelepülések fő célja ez) GaGa-rajongók így személyesen találkozhatnak kedvenc műsorvezetőjükkel, Dubára dumálhatják magukat a Marso támogatásával, részt vehetnek egy egészségkvízben értékes Gedeon Richter termékekért, de akár a szerencsekereket is megpörgethetik menő Székely Csürke, MÜTF és Rádió GaGa nyereményekért. Ugyanakkor azokat is várjuk a Duma Dubánál, akik megtekintenék a mobilstúdiót, vagy egyszerűen csak kíváncsiak arra, hogyan működik a rádiónk. A GaGa-stáb – akárcsak az előző rendezvényeken – készségesen válaszolni fog minden kérdésre, a duba melletti fotódoboznál és 360 kameránál pedig életre szóló emlékeket is készíthettek, akár velünk is.

Július 4-e és 7-e között tehát várjuk a fesztiválozókat a Duma Dubánál egy laza beszélgetésre és egy kis játékra.

Hirdetés