Hirdetés

Nyílik a strand, újdonságok is vannak

A sepsiszentgyörgyi strandszezon július 1-én, csütörtökön veszi kezdetét, amikor 70 százalékos működési kapacitással kinyit a létesítmény, így legtöbb 1 400 személy strandolhat majd egyszerre. A városi strand naponta 9:00 és 20:00 óra között tart nyitva szünet nélkül. 

A sepsiszentgyörgyi felnőtt lakosoknak idén a belépőjegy 24 lejbe kerül, szemben a más településekről érkező látogatókkal, akiknek 48 lejt kell majd fejenként fizetniük egy teljes árú jegyért. A kedvezményes jegy a helybéli kiskorú, a 60 évnél idősebb és a fogyatékkal élő személyeknek 10 lejbe, más településről érkezőknek pedig 20 lejbe kerül.

A strandszezonra 90 napos bérlet is váltható, ez 151 lejbe kerül a sepsiszentgyörgyieknek, 302 lej más településről érkezőknek, valamint 101 lejbe kerül a kedvezményes bérlet a kiskorúaknak, a 60 évnél idősebbeknek és a fogyatékkal élőknek, 202 lej pedig a nem helybéli lakosoknak. A bérletek a városi uszodában és a Sugás SPA-ban is felhasználhatók. 

A nagycsaládos kártyával rendelkező személyek továbbra is 75 százalékos kedvezményben részesülnek a helyi lakosoknak kialakított teljes értékű jegy árából.A strandra való belépés idén is az oldalsó kapun lesz lehetséges. A belépőjegyek online is megvásárolhatók már ezzel a héttel kezdődően a Sepsi Rekreatív honlapján.

Hirdetés