Hirdetés

Változott a program a központokban

Közzétette a Kovászna Megyei Közegészségügyi Igazgatóság a megyei oltóközpontok nyitvatartási programját a következő időszakra. Néhány helyen csökkentett programmal dolgoznak, de vannak központok, amelyeket már bezártak, érdeklődés hiányában.  A program szerint Sepsiszentgyörgyön a Dália utcai Oltóközpontban minden nap 8 és 14 óra között oltanak, más központ már nem működik a városban. 

A Bodzafordulóhoz tartozó bredéti oltóközpont kedden és szombaton 8–14 óra között lesz nyitva, ekkor várják az oltakozókat. 

Baróton a Kossuth Lajos utcai központban kedden, csütörtökön és szombaton 8–14 óra között oltanak. Kovásznán hétfőn és csütörtökön 15–21 óra között tart nyitva az oltási központ. Kézdivásárhelyen a Kicsid Gábor Sportcsarnokban csak szombaton és vasárnap várják az érdeklődőket 8–15 óra között.

Ugyanakkor, Kovászna megyében mintegy 24 családorvosi rendelőben is lehet kérni az oltást, itt az egydózisú Johnson&Johnson vakcinával immunizálnak. Az érdeklődőknek azt javasolják, keressék fel saládorvosukat vagy valamelyik oltóközpontot. 

Hirdetés