Hirdetés

Elég sok az álláshirdetés

Nőtt az álláskínálat a Kovászna Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökségnél, szeptember elején több mint 400 munkahelyet ajánlanak az állástalanok számára, de nem csak. Állások Sepsiszentgyörgyön és a megye más városaiban is vannak, többségében a konfekcióiparban, illetve gyártósoron, kézi csomagolóba. Építkezésekre vasbetonszerelőket keresnek, de kőművesekre, ácsokra is szükség van a helyi cégeknél, emellett, villanyszerelők jelentkezését várják Sepsiszentgyörgyön és Kézdivásárhelyen is. A kereskedelemben árumozgatókat, ügynököket, keresnek, de számos hely van szakképzetlen munkások számára is ezen a területen. A vendéglátóiparba felszolgálókat, szakácsokat, recepciósokat várnak, akár végzettség vagy régiség nélkül is. 

Ami a képesítést illeti, közép és felsőfokú tanulmányokkal rendelkezőknek személyi asszisztens, designer, könyvelő, mérnöki állásokat kínálnak. 

Az összesen 442 munkahely közül a munkaügynél lehet válogatni, személyesen az ügynökség földszinti irodáiban, ahol tanácsadással is szolgálnak. 

Hirdetés