Hirdetés

Akadozik a szavazás

Lezárult a Com’ON Sepsi ifjúsági program első szakasza, több mint 50 ötlet érkezett a platformra, amire a város lakói szavazhatnak még ezen a héten. A gond az, hogy többen nem tudtak szavazni, rendszerhiba miatt. 

Az idei kiírásra számos kategóriákban neveztek: közösség, életmód, élettér, tudás, alkotás, ezekre szavazhat a közönség a program honlapján. A szavazás már elindult és a héten még tart. A gond az, hogy többen is jelezték: szavaznának kedvenc projektjeikre, de nem sikerül, többszöri próbálkozással sem. Volt, aki megpróbálta telefonról és asztali számítógépről is egyaránt, de nem sikerült szavazni, ugyanis belépés után nincs szavazás gomb, amit megnyomhatnának. 

A Com’ON Sepsi program munkatársa Knop Ildikó megkeresésünkre elmondta: részben tudnak a problémáról, éppen ezért a kezdeményezés honlapján, a hibaelhárításról szóló bejegyzésükben igyekeztek mindenre választ adni. Ugyanakkor, sajnos a programozók az egyik Facebook bejelentkezős problémát nem tudták orvosolni. Knop Ildikó elmondta: bárki elakad és segítségre van szüksége, képernyőképet küldhet a info@comonsepsi.ro email címre és segítenek megoldani a problémát. 

Hirdetés