Hirdetés

Sepsiszentgyörgyön is ajándékokat gyűjt Lucian Mândruță újságíró

Vannak, akik lemondanának idén a karácsonyról, mert számukra nem ünnep, hanem stressz és plusz kiadás. A hátrányos helyzetű családok fele nem örömmel gondol a téli ünnepekre, gyerekeiknek pedig csak nagyon keveset tudnak ajándékozni. Ebben kérnek segítséget a különböző szervezetek és civilek, hogy minden gyereknek jusson igazi, szép ajándék.

Lucian Mândruță újságíró a felmérést értékelve úgy döntött, jótékonysági kampányt indít az egész országban, melynek célja, hogy minél több gyerek kapjon egy új játékot és finom édességet az ünnepre. Bejelentkezésében az újságíró elmondta: szomorú az, hogy vannak családok, akik inkább lemondanának a karácsonyról, hatálytalanítanák az ünnepet, mert annyira nehéz számukra ez az időszak.

Az ajándékgyűjtési karaván december 6 és 10 között járja az országot és többek között december 9-én Sepsiszentgyörgyre is megérkezik. Ezen a napon a városközpontban lehet adományozni, a felhívás szerint lehetőleg új játékokat, IT- dolgokat, menő taneszközöket, olyan tárgyakat, amelyeknek a mai gyerekek örülnek – mondta az újságíró, hozzátéve, hogy ezáltal a megajándékozott gyerekek Télapó-nagybácsijává, nagynénijévé válhat bárki, aki támogatja ezt az eseményt. 

Hirdetés