Hirdetés

Tisztújítás a KOVAKÖ-nél

Tisztújítást tartott a Kovászna Megyei Középiskolások Szövetsége (KOVAKÖ), a gyűlésen új elnökséget választottak, illetve módosították az alapszabályzatot. Hangsúlyozták: a szövetség minden háromszéki diákért dolgozik a jövőben is.  A tisztújtás rendhagyó módon az online téren zajlott, a résztvevők módosították a szervezet alapszabályzatát, majd megválasztották az új elnökséget.

A KOVAKÖ új elnöke Kosztándi Kriszta, a Kőrösi Csoma Sándor Elméleti Líceum diáktanácsának vezetője lett. Mint mondta, szeretne nagy hangsúlyt fordítani a diáktanácsok közötti együttműködés megerősítésére, melyet különböző csapatépítő programokkal kíván elérni. Azt is fontosnak tartja, hogy szakmailag is fejlődjön a csapat, ezért különböző workshopokat, képzéseket és vitaesteket szerveznek, amelyek fejleszthetik a tagok kommunikációs és szervezői készségeit, egyúttal kialakítva egy dinamikus, tettrekész és hatékony csapatot.

Az új elnökséget a jövőben az a hét személy erősíti, akik a megyei diáktanácsokat képviseli. Béres Márton Norbert, leköszönő elnök hangsúlyozta: meggyőződése, hogy a KOVAKÖ-nek fontos szerepe van a Háromszéki ifjúsàgi életben és nem csak. 

Hirdetés