Hirdetés

Nincs sok új állás

Új állások nem nagyon vannak, de a korábban meghirdetett munkahelyekre folyamatosan alkamaznának a Kovászna megyei cégek. A megyei munkaügynél meghirdetett 365 állás majdnem mind ugyanaz, mint néhány héttel korábban, a legtöbb munkahely továbbra is a különböző gyárakban van.

A megye minden ruhaipari gyárába keresnek munkásokat, de nagy a kereslet a csomagolóiparban is kézi csomagolók iránt. Szakképesítés nem szükséges, a cégek vállalják a betantást is. A kereskedelemben szintén számos munkahely van, pénztárosok, árufeltöltők jelentkezhetnek, van, ahol kérnek tapasztalatot, míg máshol nem szükséges. Nagy szükség van még sofőrökre is az áruszállításban kis és nagyteherautókra várják a jelentkezőket hazai és nemzetközi szállításban. Beindult az építőipar is: kőműveseket, segédmunkásokat, ácsokat, asztalosokat keresnek a különböző cégek.

Ahogyan már hetek óta, most is a legkevesebb meghirdetett munkahely a közép- és felsőfokú végzettségű személyeknek van, garfikust, desigert, menedzser-asszisztenst keres néhány helyi cég. Az állásokról érdeklődni a Munkaerő-foglalkoztatási Hivatalban lehet, illetve a 0267 312 157-es telefonszámon. 

Hirdetés