Hirdetés

Megint változott a program

Változott a Kovászna megyei oltóközpontok márciusi programja, különböző napokon fogadják az oltásra jelentkezőket és azokat, akik tesztelést kérnek, mert koronavírusra utaló tüneteik vannak. Mint ismeretes, országos szinten több központot is bezártak vagy átalakítottak tesztelési központtá.

Sepsiszentgyörgyön a Dália utcai központban ezután hétfőtől szombatig 15 és 19 óra között várják az oltásra jelentkezőket, a tesztelés pedig pénteken, 10 és 20 óra között zajlik. Kézdivásárhelyen hétfőnként 8 és 14 óra között oltanak, a  tesztelést azonban leállították, érdeklődés hiánya miatt. Kovásznán a művelődési házban lévő oltóközpontban hétfőn 15 és 21 óra között lehet oltásra jelentkezni, a tesztelést itt is leállították. Baróton minden csütörtökön oltanak 8-14 óra között, nincs lehetőség.

Azok, akik időpontot foglaltak oltásra és időközben megváltozott a központ nyitva tartása, telefonon kapnak értesítést egy új időpontról. Bodzafordulón szerdán 14-19 óra között oltanak, tesztet itt sem lehet kérni. 

Hirdetés