Hirdetés

Hogyan bánjunk a tinikkel?

Hogyan bánjunk a kamaszokkal? – ez a kérdés nagyon sok szülőt foglalkoztat, hiszen serdülőkorban számíthatunk a legtöbb ütközésre, konfliktusra a szülő-gyermek kapcsolatokban. Felmerül a kérdés, hogy miért nem beszélünk közös nyelvet azzal, akit annyira szeretünk, vagy legalábbis annyira szeretnénk szeretni? Mikor érdemes a szülőnek türelmesnek, toleránsnak lennie, és mikor kell határozottan fellépnie? Mit tehetünk, hogy gyermekünk kamaszként is a bizalmába avasson bennünket?

Ezeknek és sok más kérdésnek a megválaszolására, megvitatására van most lehetőség Sepsiszentgyörgyön két pszichológus segítségével, akik szülői önismereti kört indítanak. Fazakas Enikő pszichológus, pszichodráma terapeuta és Lázár Andrea pár- és családterapeuta  különböző témakörökről beszélget a szülőkkel: ütközések, konfliktusok, türelem-türelmetlenség, féltés, bizalom-bizalmatlanság.

A találkozásokra kéthetente csütörtökönként  délután 19 és 20 óra között kerül sor az Unitárius Egyháznál (Sepsiszentgyörgy, Kós Károly u. 2. szám). A találkozókon bárki részt vehet, jelentkezés a 074518574 és  0740198118 telefonszámokon lehetséges. 

Hirdetés