Hirdetés

Mindig lesz nyitva óvoda

Közzétette a Kovászna Megyei Tanfelügyelőség a háromszéki óvodák és napköziotthonok nyitvatartási idejét a nyári vakációra. Minden hónapban lesz intézmény, amely fogadja a gyerekeket, akiknek szülei dolgoznak és nem tudják megoldani a felügyeletet.

Sepsiszentgyörgyön június 13 és 30 között a Gulliver óvoda, a Hófehérke Napköziotthon, a Benedek Elek Napköziotthon, az Árvácska, a Napsugár, a Csipike, a Pinocchio és Kőrösi Csoma Sándor óvoda lesz nyitva, azaz gyakorlatilag mindegyik intézmény kinyit még a vakációt követő két hétben.  Kézdivásárhelyen júniusban a Manócska, a 3-as számú óvoda, a Csipkerózsika és a Vackor ovik nyitnak ki és fogadják a gyermekeket. Baróton a Cimbora ovi, míg Kovásznán a az 1-es és a 2-es számú napközik nyitnak ki ebben a hónapban. Bodzafordulón a Prichindel Napközi tart nyitva, vidéken pedig Kézdiszentléleken, Bereckben és Gelencén fogadnak kicsiket. 

Júliusban már bezár néhány intézmény, így Sepsiszentgyörgyön a Csipke ovi lesz zárva, Kézdin a 3-as számú óvoda, Baróton a Cimbora zár be, így egyetlen intézmény sem fogadja a kicsiket, Kovásznán a 2-es számú tart zárva, de a berecki óvoda sem nyit ki. 

Augusztusban is változik a program: Sepsiszentgyörgyön az Árvácska és a Csipike óvodák lesznek nyitva, Kézdivásárhelyen a 3-as számú, Kovásznán a 2-es ovi, míg az említett falvakban zárva lesznek az intézmények. 

A részletes programot, hogy hánytól hányig várják a gyerekeket és milyen csoportokba, az óvodák kapujára kifüggesztett listákon lehet megtekinteni a vakáció teljes ideje alatt. 

 

Hirdetés