Hirdetés

Öltönyösen moziba!

Világszerte elterjedt jelenség néhány napja, hogy a tinédzserek öltönyben mennek moziba, a Minyonok: Gru színre lép című animációs film vetítésére. A kihívás Sepsiszentgyörgyöt is elérte, itt is látni öltönyös fiatalokat a vetítés alatt. 

Amióta megjelent a legújabb minyonok film, világszerte ellepték a mozikat az öltönyös tinédzserek, akik leülnek egymás mellém, majd az ujjhegyeiket összeérintve, a szupergonosz Grúra jellemző kéztartással várják, hogy felvillanjon az Illuminations logója, amit aztán megünnepelnek. Ezzel nem is lenne baj, de több helyen kitiltották már a tinédzsereket, ugyanis az ünneplés azt jelenti, hogy végigtapsolják a filmet, ami így élvezhetetlen azoknak a kisebb gyerekeknek, akik szeretnék megnézni. Világszinten vannak már mozik, ahová nem engednek be öltönyös diákokat, és bár

Sepsiszentgyörgyön is feltűntek, eddig nem történt rendbontás. A mozi után többen osztanak meg videókat és fotókat a különböző közösségi oldalakon #gentleminions hashtaggel, mintegy jelzésként a többieknek, hogy ők is csatalkozzanak a kihíváshoz. 

Hirdetés