Hirdetés

Oltás és tesztelés a tanulásért

Ma – április 28 – indul az  Oltás és tesztelés a tanulásért! című országos kampány, melynek célja, hogy a tanügyi alkalmazottak, szakszervezetek, szülői közösségek és diákság közösen lépjen fel az oltáskampány mellett és népszerűsítse annak fontosságát.

Az eseménysorozat Háromszéken is elérhető szerdán reggel 9 órától, a Kovászna Megyei Tanfelügyelőség közösségi oldalán található linkről, ugyanis online zajlik és bárki bekapcsolódhat.

A tanácskozásokon részt vesznek a szülői bizottság, a diáktanács, valamint a szakszervezetek képviselői, néhány iskolaigazgató, illetve az önkormányzat képviselői is, szükség szerint.

Az eseményen megbeszélik és elemzik az oltások fontosságát, illetve részt vállalnak abban, hogy mindenki a saját szintjén népszerűsíti és támogatja az oltási kampányt.

Mint ismeretes, május 5-én a már megszokott forgatókönyvek szerint vissza lehet majd térni a tanintézetekbe, de hosszú távon az oltás biztosítja azt, hogy minden tanügyi alkalmazott és minden gyerek járhasson a tanintézetekbe. 

Hirdetés