Hirdetés

Musical & pop est budapesti sztárokkal Marosvásárhelyen

Szeptember 11-én négy kiváló magyarországi színművész teszi tiszteletét Marosvásárhelyen, ahol örökzöld musical slágereket és ismert magyar popdalokat adnak elő különleges köntösbe bújtatva a nagyérdeműnek.
Koós Réka, Mahó Andrea, Egyházi Géza és Csengeri Attila két előadást is tart a marosvásárhelyi Kultúrpalotában szeptember közepén: az első produkció 17 órakor kezdődik, míg a második fellépés 19.30-tól veszi kezdetét. A fantasztikus zenei csemege keretén belül a klasszikus musical dalok mellett méltán híres magyar számok is felcsendülnek majd egyedi feldolgozásban. A négy színművész közösen először lép fel Erdélyben, ezért őket is nagy izgalommal tölti el a felkészülés. „A legnagyobb musicalslágerekkel és nagyon jó magyar popdal-feldolgozásokkal készülünk erre a koncertre, amely nemcsak a közönségnek, hanem nekünk is teljesen új kihívásokat jelentett” – árulta el a Rádió GaGa munkatársainak Egyházi Géza Gundel művészeti díjas előadóművész, aki Csengeri Attila eMeRToN-díjas musicalszínész mellett a másik férfi fellépője lesz a szeptember 11-i kultúrestnek. „A próbák során nagyon jó volt együtt énekelni a színpadon musical örökzöldeket és a jó magyar popslágereket. Már nagyon várom, hogy a közönségnek is megmutathassuk munkánk gyümölcsét” – mondta el rádiónknak Mahó Andrea Jászai Mari-díjas színművész, aki színházi szerepei mellett szinkronszínészként szintén ismert lehet a közönségnek. „Különleges este lesz, mi már nagyon várjuk önöket, reméljük önök is minket” – invitálta olvasóinkat és hallgatóinkat a szeptember 11-i rendezvényre Koós Réka színész-énekesnő, a néhai Koós János táncdalénekes és humorista egyetlen lánya.

A jegyek mindkét előadásra egységesen 25 lejbe kerülnek, amelyeket a marosvásárhelyi Kultúrpalotában vásárolhatnak meg az érdeklődők. Az eseményről további részleteket a Rádió GaGa Facebook-oldalán olvashatnak.

Hirdetés