Hirdetés

Készülnek az őszi vásárra

A 12. alkalommal megrendezésre kerülő Őszi Vásár szeptember 30 és október 2. között kerül megszervezésre Sepsiszentgyörgy Főterén. Az idei rendezvény is, az elmúlt évekhez hasonlóan a Kónya Ádám Művelődési Ház és Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala közös szervezésében valósul meg.

A hagyományosnak számító kirakodóvásár az elmúlt évekhez képest a legnagyobb részvétellel valósul meg idén: 120 kézműves, kereskedő, őstermelő kínálja portékáit a vásárba ellátogatóknak. Az Őszi Vásár kultúrszüret jellege természetesen idén is megmarad: igyekszünk a rendezvény koncepciójához mérten minél szélesebb körű rétegeket megszólítani. Színes programok közül válogathatnak a Sepsiszentgyörgy központjába jövő hétvégén ellátogatók: koncertekkel, gyerekprogramokkal, bábszínházzal, pantomim előadással valamint folklór műsorral megtűzdelt kulturális programsorozat várja az érdeklődőket.

A programokat idén két neves magyarországi együttes, a debreceni illetőségű Bordó Sárkány, valamint a nagy hírnévnek örvendő Parno Graszt együttes koncertjei fogják még színesebbé varázsolni.

Hirdetés