Hirdetés

Módosulnak a buszjáratok

Multi-Trans Rt. értesíti utasait, hogy a sepsiszentgyörgyi Sportnapok miatt, az autóbuszok útvonalai 2022. szeptember 25. vasárnap a következőképpen módosulnak:
• Szemerja negyed – Vasútállomás irányban a Lábasház megállóhely nem fog üzemelni és az összes járat a Kriza János utcán keresztül közlekedik. Ideiglenes megállóhely létesül a Törvényszék előtt és a sugásfürdői járatok innen indulnak.
• A Vasútállomás – Szemerja negyed irányban az Erzsébet park és Református templom (BRD) megállóhelyek nem fognak üzemelni és az összes járat a Kriza János utcán keresztül közlekedik. Fel és leszálláshoz a Törvényszék előtti megállóhelyet lehet majd használni.
A fent említett módosításokon kívül:
2022. szeptember 23. péntek és 2022. szeptember 25. vasárnap között a 2-es számú járat útvonala Szemerja negyed – Vasútállomás irányban a következőképpen módosul:
• Szemerja – 1 Decembrie 1918 sugárút (jelzőlámpa) – Grigore Bălan sugárút – Templom utca – Csíki negyed – Vasútállomás.
• 2022. szeptember 24. szombat és 2022. szeptember 25. vasárnap között a Sugásfürdőre tartó autóbuszok útvonala a Lábasház – 1918. december 1. sugárút (jelzőlámpa) – Grigore Bălan sugárút – Templom utca – Sugásfürdő irányra módosulnak.
Hirdetés