Hirdetés

Hargita megyében is lehet segíteni a törökországi földrengés áldozatainak

Pénzadományokat és használati tárgyakat gyűjt Hargita Megye Tanácsa a törökországi földrengés áldozatainak. Az adományok Csíkszeredában, Gyergyószentmiklóson, Székelyudvarhelyen és Székelykeresztúron is átadhatók. 

Törökország bukaresti nagykövetségével egyeztetve a következőkre van leginkább szükség: pokrócok, hálózsákok, termoszok, zseblámpák, elemlámpák, különböző hordozható fényforrások, pelenkák, higiéniai és tisztítószerek és női higiéniai termékek. A segíteni akarókat arra kérik, hogy új termékeket adományozzanak. 

Az adományokat hétköznaponként 8 és 16 óra között várják az alábbi helyszíneken: Csíkszeredában a megyeháza Sapientia egyetem felőli garázsánál; Székelyudvarhelyen az 1989. december 1. utca 9. szám, 2. emeletén; Gyergyószentmiklóson a Szabadság tér, 12. szám, 5-ös szobájában; míg Székelykeresztúron a Szabadság tér 55. szám, 2. emeletén.

A Hargita Megyéért Egyesületen keresztül pedig pénzbeli adományok felajánlására is lesz lehetőség. A segitunk.online oldalon keresztül az Adományok fül alatt lehet pénzadományokat küldeni. 

Hirdetés