Hirdetés

A Rádió GaGán kiderül, hogy merre jár a Mikulás

Gyakorlatilag véget sem ért a Ragassz & nyerj! névre keresztelt kampánya Erdély legnagyobb magyar nyelvű kereskedelmi rádióhálózatának, a GaGások újabb játékkal kedveskednek a hallgatóknak: december 2-5. között naponta többször megajándékozzák azokat, akik megmondják, éppen merre jár a Mikulás.

A nagy székelyföldi matricavadászat sikerességén felbuzdulva a Rádió GaGán újabb izgalmas játék indul december 2-án. Ennek keretében minden nap több értékes ajándékot sorsolnak ki a hallgatók között, akik – ha figyelmesek –, könnyű szerrel megválaszolhatják az óra kérdését, azaz hogy merre jár a Mikulás.

A helyes válaszadók ugyanakkor megnyerhetik a nap fődíját is, a 250 lej értékű ajándékutalványt a partyka.ro felajánlásában. Természetesen a GaGa műsorvezetői alaposan körülírják majd, hogy Székelyföldön éppen hol tűnt fel a fehérszakállú, így ha elsőre bonyolultnak és nehéznek is tűnik a játék, élesben garantáltan nem lesz az.

A helyes válaszadók között négy napon keresztül napi nyolc ajándékot sorsolnak ki a Rádió GaGa bemondói, így szinte minden órában lesz egy-egy nyertes. Na de lássuk a nyereményeket:

  • a négy nap során 10 darab, egyenként 100 lej értékű szaloncukorcsomagot biztosít a baróti Deák Hámor;
  • a creatoys.ro 8 darab, egyenként 150 lejt érő ajándékutalványt ajánlott fel a nyerteseknek, amelyet a webáruházukban lehet levásárolni;
  • a csíkszeredai Gál Sándor utca 8. szám alatt található Rubiq Social Club 5 darab 100 lej értékű brazil csomagolt kávét juttat el a helyesen válaszolóknak;
  • a Kolozsváron bejegyzett Vera Green a weboldalán levásárolható vásárlási utalványt ajánlott fel – 5 darabot, egyenként 100-100 lej értékben;
  • a nap végi főnyereményeket a gyergyószentmiklósi partyka.ro biztosítja 250 lej értékű vásárlási utalványok formájában.

4 nap, 32 ajándék, 4200 lejnyi nyeremény. Jól hangzik, ugye? Nincs más dolgod, mint hallgatni a Rádió GaGát a 12 frekvencia bármelyikén, online a www.radiogaga.ro weboldalon, vagy a Médiatér alkalmazásban.

A nyereményjáték egyik főtámogatója a gyergyószentmiklósi partyka.ro, akiknek termékeik egyedi, különleges, akár személyre szabható ajándékokat kínálnak a család minden tagjának. Bemutatóüzletüket megtalálod Gyergyószentmiklóson a Virág lakónegyed 45. szám alatt, de a www.partyka.ro weboldalon is kiválaszthatod a neked tetsző ajándéktárgyakat.

A rádiós nyereményjáték másik főtámogatója a creatoys.ro. A gyermekjátékok értékesítésével foglalkozó webshopon megtalálhatóak úgy a prémium kategóriás mágneses szettek, mint magyar nyelvű családi társasjátékok és a különböző kreatív társasjátékok. A vállalkozás termékkínálatában ugyanakkor több mint 2000 készségfejlesztő fajáték is felfedezhető, amely tökéletes ajándék a gyermekeknek.

A Merre jár a Mikulás? rádiós játék harmadik, egyben utolsó főtámogatója a Deák Hámor. A több mint 30 éve Baróton alapított vállalkozás az élelmiszerkereskedelemben jeleskedik Erdővidéken. Termékkínálatában megtalálhatóak a szezonális termékek és a minőségi lengyel-magyar élelmiszerek is, de ők a kizárólagos forgalmazói a Golden Dog állateledeleknek is. További részletek weboldalukon.

Hirdetés