Hirdetés

Javában dolgoznak mindenütt

Sepsiszentgyörgy több pontján folynak jelenleg az útfelújítási munkálatok – tájékoztat az önkormányzat.

Mint írták, rövidesen befejeződnek a munkálatok a Sport utcában, ahol az utolsó simítások zajlanak, hátravan még az útburkolati jelek felfestése és a forgalmi táblák elhelyezése. A Puskás Tivadar utcában is dolgoznak, az időjárási körülmények függvényében, jelenleg az úttest és a járdák kialakítása zajlik. A Kós Károly utcában az önkormányzat a közúti jelzőtáblák és a szegélykövek kijavítását kérte a kivitelezőtől. Ugyanakkor hamarosan elkezdődik az útfelújítás az 1918. december 1. utcában, a Grigore Bălan tábornok sugárút, valamint a Nicolae Bălcescu utca közötti szakaszon.  A következő napokban elkezdik a Rózsa utca felújítását is.

A kertészet munkatársai elkezdték a Kökényes utca és az új bevásárlóközpont közötti járda térkövezését, illetve folyamatban van az Erzsébet Park lépcsőinek kijavítása is. A munkálatok a Grigore Bălan sugárúton a 105-ös tömbház melletti utcarész feljavításával folytatódnak. A Sepsi Út-Építő Rt. munkatársai elkezdték a Vár utcában lévő járdák és parkolóhelyek javítási munkálatait, zajlik az aknatetők szintre emelése szerte a városban, hamarosan pedig az 1918. december 1. utcában a 2-es, 3-as, 4-es, 5-ös számú tömbházak közötti sétányok javítását, valamit az Egészségügy sétány felújítását is folytatják. 

Az Ág utcában végzett munkálatok minőségével nem volt elégedett az önkormányzat, ezért ezeket hivatalosan még nem vette át. A helyszínen a hibák javításának költségei a kivitelezőre hárulnak, és csak ezek elvégzése után lesznek átvéve az elvégzett munkálatok. 

Hirdetés