Hirdetés

Újra élőben találkoznak a táborozók

Tavaly online szervezték, idén azonban már a hagyományos módon zajlik a Yuppi Tábor,  a krónikus betegséggel élő gyermekek és fiatalok tábora. A résztvevők között minden évben vannak háromszéki gyermekek, de önkéntes munkatársak is.  A mezősályi táborokba évről évre várják és visszavárják a gyerekeket, fiatalokat, a baráti társaságok tavaly a járványhelyzet miatt nem találkozhattak. Idén azonban ismét megszervezhetik a találkozót. Ezúttal két tábort szerveznek, mindkettőt családok számára. 

Július 22-25 között kerül sor a Családi Táborra diabéteszes gyerekeknek és szüleiknek, testvéreiknek,  augusztus 5-8 között pedig Családi Tábor lesz az onkológiai vagy autoimmun betegséggel élő (nem diabéteszes)  gyerekeknek (18 évesnél nem nagyobb) és családjaiknak.  Jelentkezni a kezelő- vagy családorvosoknál lehet, majd camper@yuppicamp.ro email címen érdeklődni és regisztrálni. Jelentkezési határidő: július 8-a, déli 12 óra. 

A táborok résztvevőinek a különböző tevékenységek által olyan élményeket nyújtanak, amelyek erősítik az önbizalmat, és olyan érzelmi támaszt nyújtanak, amelyek a gyermekek fizikai jólétére is visszahatnak.

Hirdetés