Hirdetés

Rajtunk a sor, hogy segítsünk!

A lehető legrosszabbkor hibásodott meg a Salvatore Egyesület autója, amellyel többször vettek részt megyei vagy országos túrán, ahol számos programot szerveztek vagy adományt juttattak el. Most azonban nem tudják állni a javítási költségeket, így az adományozóikhoz fordulnak segítségért. 

Mint írták, a jármű szervizelése több pénzbe kerül, mint amit az egyesület fedezni tudna, viszont nagy szükségük van rá, hiszen nap használják, ezzel szállítják az adományokat. Ugyanakkor, folyamatban van egy karaván programjuk is, ugyanis Erdély fiataljainak tartanak tanfolyamokat a helyes életmentésről.  Továbbá, közelednek a téli ünnepek, a Mikulás és a Karácsony, amikor számos család és gyermekotthon reméli jut nekük is az általuk összegyűjtött élelmiszercsomagokból.

Sajnos kiapadtak az egyesület tartalékai, így az adományozókhoz fordulnak segítségért és arra kérnek mindenkit, legyen kicsit szuperhős, segítsenek az autó megjavításának költségfedezésében bármilyen összeggel. Ezáltal bárki életmentő szuperhős lehet, hiszen az egyesület munkatársai, önkéntesei folytatni tudják a karavánokat, és eljuttathatják az adományokat a rászoruló családoknak. Aki adományozni szeretne, a következő bankszámlaszámok valamelyikén teheti meg: 

RO20BRDE150SV28522091500 RON

RO14BRDE150SV37206621500 HUF

Az egyesület minden adományozó számára ingyenes elsősegély oktatást nyújt. 

Hirdetés