Hirdetés

Lapozzunk élményt! – könyvvásár és kortárs irodalmi fesztivál

Lapozzunk élményt a SepsiBook-on!Élmény, látvány, találkozás és természetesen sok-sok jó könyv várja mindazokat, akik kilátogatnak a Sepsi Arénába, május utolsó hétvégéjén az első alkalommal sorra kerülő SepsiBook könyvvásárra és kortárs irodalmi fesztiválra – ígérik a szervezők.

Az első SepsiBook május 26-29. között zajlik a Sepsi Arénában, csütörtökön és pénteken délelőtt szervezetten érkezik a gyerekközönség, szombaton és vasárnap napközben egész családokat megszólító programokat tartanak, délutánonként felnőtt és ifjúsági programok, író-olvasó találkozók lesznek, esténként pedig az irodalom és zene összekapcsolódásából született előadásokat kínálnak a közönségnek.

A gyerektérben programokkal összekötött felügyeletet biztosítanak a kisebbeknek, hogy a szülők is élvezhessék a felnőtt programokat. Várhatóan több mint 30 kiadó könyvei lesznek megtalálhatóak, a tervek szerint 24 standot építenek meg, két helyszínen párhuzamosan zajlanak a rendezvények az Aréna falai között. A belépés ingyenes, a szervezők arról is gondoskodtak, hogy legyenek különjáratok a helyszínre.

Hirdetés