Hirdetés

Újabb zöldövezeti szépségversenyt hirdettek

A koronavírus-járvány miatti egyéves szünet után Sepsiszentgyörgy Önkormányzata harmadik alkalommal hirdeti meg a Virágos Sepsiszentgyörgy nevű zöldövezeti szépségversenyét. A helyi hatóságok magánpartnerekkel együttműködve díjazzák a legszebb lakóterületi zöldövezeteket, erkélyeket és a kapuk előtti területeket.

A versenyre a benevező személy/személyek pontos nevének, telefonszámának és lakcímének megjelölésével, illetve legkevesebb három nagy felbontású fotó beküldésével lehet jelentkezni kizárólag a varosimazs@sepsi.ro címen május 15-ig.

A zöldövezeti szépségversenyre idén három kategóriában lehet nevezni: lakónegyedi zöldövezet, erkély és kapu előtti terület. A versenyre bárki benevezhet, aki Sepsiszentgyörgyön, Szépmezőn, Szotyorban vagy Kilyénben lakik.

A lakónegyedi zöldövezet kategória idei fődíja egy öntözőrendszer, amelyet az önkormányzat biztosít a nyertes számára.

A legszebb erkély és a legszebb kapu előtti terület kategóriákban a díjakat a Dalia Virágüzlet biztosítja, mindkét kategória első három helyezettje 500, 300 és 100 lej értékű utalványt kap, amelyek 2023 tavaszáig beválthatók a Dalia Garden Center-ben.

Az önkormányzat mindhárom kategóriában személyre szabott szolgáltatáscsomaggal díjazza az első három helyezettet, amelyet a város kulturális és szabadidős létesítményeiben lehet majd felhasználni.

A zsűri a fotók alapján értékeli a pályázatra benevezett területeket, valamint május második felében személyesen is felkeresik és ellenőrzik azokat.

Hirdetés