Hirdetés

Buszjáratok Szent GYörgy Napokon

A 29. Szent György Napok kulturális hetén a Sepsi Arénában április 23-án, szombaton 16 és 20 órától a 100 Tagú Cigányzenekar lép fel, április 25-én, hétfőn 20 órától pedig a Csíki Játékszín Valahol Európában című előadását láthatja a közönség.

Az autós forgalom csökkentése és a torlódás elkerülése érdekében alternatív közlekedési eszközöket ajánlunk a közönség figyelmébe. Kérjük, amennyiben módjuk van rá, az ismerősök, családtagok érkezzenek egy autóval, vagy vegyék igénybe a Multi-Trans közszállítási vállalat 5-ös vonalán közlekedő autóbuszát, amely szombaton 15 és 19 órakor indul a Gólya utcai megállóból, visszafelé pedig 18 és 22:30 órakor, hétfőn 19 órakor indul a járat az Aréna fele, vissza pedig 22:10 órakor.

A kapunyitás az előadások előtt egy órával történik, az előadás lejárta után, a forgalom tehermentesítés érdekében, kérjük a mihamarabb hagyják el a parkolót és figyeljenek a  közösségi rendőrség jelzéseire.

Azok a nézők, akiknek a küzdőtérre szól a jegyük, a főbejáraton tudnak belépni az arénába, és a földszinti oldalsó kijáraton tudják elhagyni a termet. Kérjük, vegyék figyelembe az önkéntesek és a biztonsági szolgálat utasításait.

Hirdetés