Hirdetés

TEDx Sepsiszentgyörgy – első alkalommal Háromszéken is

A sepsiszentgyörgyi Turul Iroda önkénteseinek sikerült megszerezni a TEDx szervezési jogát, ezért október 1-jén városunkban is megrendezik a világszerte nagy népszerűségnek örvendő rendezvényt.

Az esemény mottója: Planting Seeds.A TEDxSepsiszentgyörgy célja, hogy hangot adjon a kreatív, jövőbe tekintő gondolatoknak, amelyek lendületet, inspirációt adnak egyaránt a szakmai és személyes életben, valamint, hogy a szemléletek révén felkeltsék a résztvevők érdeklődését, és kérdéseket fogalmazzanak meg a bennünket körülvevő történésekről, a világról, amelyben élünk.   A szervezési licenszet az Egyesült Államokbeli szervezettől kell megszerezni, amely kötött szabályokkal is jár – mutatott rá Gheorghiță Raymond, a Turul Iroda önkéntes koordinátora. Ennek fényében a szervezők igyekeztek minél szélesebb körben előadókat meghívni. A beszélők között szerepel ökológus, drámaíró, üzletember, Guinness világrekorder, zongoraművész, feltaláló.

 Az eseményre online a tedxsepsiszentgyorgy.com weboldalon lehet jegyet vásárolni. Az értékesítés pénteken 12 órától kezdődik, és a TEDx szabályzata szerint 100 darab jegy vásárolható meg.

Hirdetés